i-lipo & i-lipo Ultra
de nieuwste lipolyse lasers

Laser technologie van Chromogenex

Chromogenex Technologies Ltd is toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant in het Verenigd Koninkrijk van geavanceerde licht-en lasertechnologie voor de toepassingen in medische en cosmetische ingrepen. Sinds 1986 heeft Chromogenex baanbrekende innovaties toegepast in de laser-industrie door te reageren op de dermatologische en cosmetische uitdagingen voor medische professionals. Wereldwijd levert Chromogenex producten met veilige en effectieve behandelingen voor een breed scala van aandoeningen met behulp van niet-invasieve procedures.

Chromogenex Technologies Ltd.

 

 

i-Lipo het pijnloze alternatief voor liposuctie

De nagelnieuwe in het Verenigd Koninkrijk gefabriceerde i-Lipo Ultra, geschikt voor alle huidtypes, maakt gebruik van low level laser technologie (LLLT) voor het effenen van cellulitis, het verminderen van vet en het lichaam vorm te geven. De LLLT imiteert het natuurlijke metabolisme waarbij vetweefsel in tijden van schaarste zijn opgeslagen energie vrijgeeft waardoor de vetcellen krimpen. Om de meest hardnekkige vetafzettingen aan te pakken, combineert de i-Lipo Ultra laser vacuümmassage en infrarood. De vacuümmassage van de Ultra helpt de inhoud van de vrijgekomen vetcellen af te voeren en optimaliseert de absorptie van infrarode laserenergie in de dermis om zo de collageengroei te bevorderen en de bloedsomloop te verbeteren. Het resultaat is een slanker silhouet en een strakker en gladder uitziende huid. Geen pijn, geen naalden, geen down-time – en direct resultaat. Een 2-4 cm verlies van buikomtrek kan al worden bereikt met één enkele behandeling. De behandelingen worden in een kuur van 8 aanbevolen à rato van 2 behandelingen per week. Alle delen van het lichaam waar vet is opgeslagen, kunnen behandeld worden zelfs de kin.
 

Wat u nog moet weten...

De behandelingen zijn veilig, pijnloos en comfortabel en bieden onmiddellijke resultaten, die nog verbeteren met elke sessie. Klinische onafhankelijke studies hebben aangetoond dat i-Lipo, in sommige gevallen, resultaten bewerkstelligt vergelijkbaar met liposuctie. Andere studies toonden tot 30% reductie van de vetlaag na slechts een behandeling. Naast zijn innovatief design maakt de uitstekende prijs-kwaliteit deze i-Lipo tot een geduchte concurrent voor andere lasertechnieken. Vergeleken met chirurgische liposuctie en andere ultrasound of lasertechnieken is i-Lipo veel goedkoper met vergelijkbare resultaten. i-Lipo is trouwens het eerste laserapparaat dat direct contact heeft met de huid en dat ontworpen is voor vetreductie en body contouring met een goedkeuring door de FDA!

Neem snel contact met ons op voor een demo.
 

Hoe werkt i-lipo

Laag energie lasers worden al jarenlang gebruikt als zeer effectieve vetreductie behandeling. De laag energie pads van de i-lipo veroorzaken een chemisch signaal in de vetcellen waardoor opgeslagen triglyceriden als vrije vetzuren en glycerol vrijkomen door de celmembranen. Deze weer vrijgekomen “voeding” wordt direct na de behandeling verbrand tijdens minimaal 30 tot 45 minuten sporten. Sporten creëert een vraag naar extra energie in ons lichaam. Het lichaam reageert op deze vraag door het vrijgeven van opgeslagen vetten die dan als brandstof dienen. Deze vetten kunnen overal in ons lichaam vandaan komen. Door het gebruik van de laag energie lasers bootst de i-lipo het lichaamseigen verbrandingproces na waardoor in het behandelde gebied al vet wordt verbrand nog voordat men begint met sporten en precies daar waar u behandeld bent, dus op die plek waar u dat wilt! O.a. de buik, benen, kin, “love-handles” en armen kunnen behandeld worden.

 

Download de Case Study "Low Level Laser for Fat Reduction & Body Reshaping - Case Studys with the i-Lipo laser diode system"

 


 

Video's

i-lipo i-lipo ultra Dr. Oz
 

 


Vaak gestelde vragen

Voor

Na

Vetcellen na 4 ilipo
behandelingen
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelingen worden normaal gesproken gegroepeerd in 8 sessies. het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. wij adviseren twee behandelingen per week gedurende vier weken voor een complete kuur en het beste resultaat. daarna nog maar één keer per maand om uw omvang en gewicht te kunnen consolideren.

Hoelang duurt een behandeling met de i-lipo?

De i-lipo laserbehandeling duurt slechts 20 minuten. de tijd die u nodig heeft om na de behandelingen uw vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens het consult en is afhankelijk van uw wensen en doelen. Gemiddeld tussen 30 en 45 minuten.

Is de behandeling comfortabel?

De meeste mensen voelen weinig gedurende de behandeling en vinden het comfortabel en rustgevend. Eventueel een geringe warmte kan worden gevoeld waar de pads in contact komen met de huid.

Is de behandeling geschikt voor iedereen?

De i-lipo kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandeld elk gebied van het lichaam behalve de vrouwelijke borsten. zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen geen gebruik maken van de i-lipo. Uw behandelaar zal voorafgaand aan de behandeling een complete medische vragenlijst met u doornemen om zo uw geschiktheid te kunnen bevestigen.

Is behandeling met i-lipo veilig?

Ja. Onafhankelijke medische studies hebben aangetoond dat de i-lipo behandelingen volkomen veilig zijn en zonder bijwerkingen. de laser activeert het natuurlijke vrijkomen van vetcellen. Dit proces veroorzaakt geen schade en de cellen blijven intact, alleen kleiner, en geeft onmiddellijk resultaat. De i-lipo is FDA (de hoogste amerikaanse keuringsinstantie) goedgekeurd.

Hoelang blijft het resultaat behouden?

het resultaat blijft lang behouden op voor waarde dat de calorie-inname en eet-planning stabiel blijven, samen met regelmatige lichaamsbeweging. Verdere behandelingen kunnen eventuele uitspattingen in de hand houden en probeer eens een ander behandelingsgebied!

Wanneer zie ik resultaat?

Resultaten zijn vaak direct zichtbaar en verbeteren na elke behandeling. Gedurende acht sessies zijn geweldige resultaten te behalen wat betreft lichaams-contouren, vetreductie en cellulitis.

 

FDA approved         i-lipo won beste afslankbehandeling van het jaar bij victoire de la beaute